Кариера

 • Менаџери на продавници
 • Менаџер за ресторан
 • Шеф на фрижидер
 • Шеф на каса
 • Шеф на кујна
 • Шеф на пекара
 • Вработени на фрижидер
 • Вработени на каса
 • Вработени во сала
 • Вработени на пиљара
 • Вработени на рибара
 • Вработени во месара
 • Вработени во кујна
 • Вработени во пекара
 • Магационери
 • Шанкери
 • Пица Мајстори
 • Келнери
Сите кои се заинтересирани и имаат познавање од овие дејности, ве молиме испратете го вашето CV на нашата e-маил адреса contact@kisi-trade.mk.