Нашата компанија

Киси Трејд е основан во 1991 година.Основачи Иринка и Илија Стојкови.Почетна и примарна дејност на самиот почеток за која била основана е трговија со овошје и зеленчук.По краток период почнува со увоз на грчката маслинка Олимп која денес на нашиот пазар преставува водечки и препознатлив бренд во делот на маслинките.Во 2001 година се отвара првата продавница за широка потрошувачка,за кратко време се отворија уште две продавници. Во 2006 год се отвара првиот и најголем маркет во Струмица под брендот Мега Маркет во сопственост на Киси Трејд. Денес Киси Трејд поседува пет маркети од кои три под брендот Киси Маркрти и два најголеми маркети во Струмица под брендот Мега Маркет. Во 2014 година Киси Трејд ја дели големопродажбата од малопродажбата и од овде произлегува ќерка фирма на Киси Трејд –Киси Логистик КС.

5

Маркети


50

Брендови


150

Вработени


26

Години Искуство